Verdens beste hangover-kur!

Sesongens tredje bryllup gikk av stabelen i går og det har blitt noen slitne søndager. Det er mange mulige triks for å lette dagen derpå, jeg har testet ut de fleste..drikke vann i løpet av hele kvelden, drikke litervis med vann før leggetid, spise nattmat, inntak av Zyrtec og andre «mirakel-piller».. Det ultimate er selvsagt å begrense inntaket, men noen ganger tar bare festen mer av enn andre ganger.

Da min kollega og jeg var på konferanse i USA i sommer ble det sene kvelder og tidlige morgener. Den ene morgenen hang jeg over kaffekoppen med en bankende hodepine. Hun serverte meg en kopp med denne teen og mente den kurerte alt. Ettersom jeg har prøvd det meste tok jeg koppen lettere skeptisk. Et kvarter etterpå var hodepinen borte! I kid u not!

Denne teen har jeg lovprist i tidligere innlegg, da med fokus på de helsemessige gevinstene. Dette er altså en win-win situasjon, her blir du kvitt hangoveren samtidig som du propper kroppen full av antioksidanter! Alkohol tilfører kroppen fri radikaler og da trenger den antioksidanter som bekjemper disse.

Så te par kopper med denne teen gjerne kombinert med en liten gåtur for å få fart på blodomløpet så er du good as new!

Qing Xiu Grønn te får du kjøpt på helsekost

Se også:

Superfood sjokolade!
Bringebær smoothie
Supergress

Reklamer

One thought on “Verdens beste hangover-kur!

  1. Tilbaketråkk: verdens beste kur | oppskrifterogkosthold.com

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s