Anbefalt ansiktsolje

as_oil_infusion_apricot_omega

Jeg må bare anbefale dette produktet. Denne ansiktsoljen begynte jeg å bruke tidligere i år og for første gang i mitt liv så har jeg ikke trengt å bruke ansiktskrem i tillegg! Jeg har alltid slitt med å finne produkter som gir nok fukt til min tørre og sensitive hud, og denne er veldig mild for huden samtid som den gjør den silkemyk.

Denne danske, økologiske oljen lages på ekstrakt fra pleiende aprikos-kjerner, som gjenoppbygger og pleier huden både innvendig og utvendig. Den inneholder essensielle fettsyrer og antioksidanter fra Inca omegaoljen så den kan både spises som et tilskudd i tillegg til å påføres huden!

Ettersom oljen er så rik så er den vanvittig drøy i bruk så du slipper å kjøpe ny hver eller annenhver måned. Jeg kjøpte min hos Silje på Skin Balance på Bikubå i Stavanger etter en fantastisk behandling. Hun er superflink på både kundeservice og i behandlingene. Når folk legger sjelen i det de gjør så merkes det!

amazing-space-oil-infusion-apricot-for-sensitive-dry-skin-100ml-a3f

Reklamer

3 thoughts on “Anbefalt ansiktsolje

  1. Tilbaketråkk: Anbefalt ansiktsolje | Blopp.no

  2. Tilbaketråkk: Myk vinterhud | Lev til 100!

  3. Tilbaketråkk: Myk vinterhud | Lev til 100!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s