Om Maren

PT6A4226 kopier

Jeg har flere års erfaring fra salg og som rekrutteringsrådgiver for ledelsen i ulike bedrifter i Stavanger-regionen og er godt kjent med presset knyttet til å levere resultater og jobbe mot stadig tøffere mål. Våren 2015 trådte jeg ut av rollen som rådgiver for å jobbe med stressmestring i bedriftsmarkedet sammen med Camilla Torvik Tønne. Vi driver Kama – Move at work.

I tillegg til studieopphold i India, Sveits og innenlands så har jeg tatt en treårig yoga teacher training gjennom Patanjali Yoga Sveits i samarbeid med Satya Yoga i Sandnes. Jeg har jobbet som  instruktør ved SATSELIXIA siden 2005 hvorav ett år var som personlig trener. Siden 2010 har jeg undervist yoga mot både privatmarked, bedriftsmarked og idrettslag og underviser fortsatt flere timer i uken.

Høsten 2015 startet jeg og en kollega et eventkonsept kalt Balanse & Stil. Her har vi ulike arrangement hvor vi gir deg verktøy og tips til hvordan du kan utvide ditt personlige repertoar. Du får flere timer med yoga og mindfulness,  stilanalyser og -tips. Du får foredrag om stressmestring og andre relevante tema samt moter og trender og hvordan du kan integrere alt dette i din hverdag for å bli den beste versjonen av deg selv.

Utdanning og kurs:

Master International Human Resource Management – University of Portsmouth, UK
Bachelor Kundeorientering og Relasjonsledelse, Markedshøyskolen
Treningsveileder, Norges IdrettshøgskoleKosthold og Trening, Norges Idrettshøgskole
Yoga teacher training, Patanjali Yoga Switzerland/Satya Yoga, 201 timer
Årskurs Iyengar Yoga, Satya Yoga
Ashtanga Yoga, Elixia/Puro Yoga Oslo, 80 timer
Vipassana Meditation, 10 dager, Jodphur India

Personlig trener Elixia, 80 timer
Hatha Yoga SATS, 60 timer
Mage&Rygg, SATS
Pilates, Elixa
Adidas Running, Elixia
Styrke&Core, Elixia

 

Instagram: @marensekse

Twitter: @marensekse

Reklamer

4 thoughts on “Om Maren

  1. Det må virkelig være noe i det kostholdet ditt som gjør at du klarer å ha så mange jern i ilden samtidig. Blir spennende å se hva du poster fremover (Jeg har allerede funnet noen spennende tips og triks i bloggen din som jeg skal prøve ut). Lykke til!

  2. Du skriver om helse, livsstil, trening og kosthold. Trodde da du ville komme inn på sex litt oftere, det er jo noe som er nøkkelord i alle de kategoriene. Er det ikke noe som må til for å få et langt å godt liv, eller kan kan være fraholdende og likevel bli 100 år?

    • Det er klart at det er mange elementer som spiller inn på livskvalitet og helse. Jeg har valgt å fokusere på det mer «overfladiske» som kosthold, trening og generelle helsetips, men helseaspektet er selvsagt mye mer dimensjonert enn som så. Jeg mener nøkkelen til god helse og et langt liv ligger i livskvalitet og lykke og det er mange, relative variabler som inngår i det..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s