Marrakech – 2015

marrakech105 110 111 112 113 130 131 134 143

marrakech3 150 202 249  167223 182 235175 277  279

Da var jeg tilbake på «kontoret» etter 10 dager i Marrakech. Etter tre dager i den pulserende storbyen så logget vi av og sjekket inn på yogaretreat ca en time utfor byen. Her ble vi innlosjert i noe som lignet et gammelt slott – en andektig murbygning med utsikt direkte på Atlasfjellene. «Slottet» var innredet i spartansk stil med entrèen under åpen himmel. Til å være Afrika så var det overraskende kjølig både på morgenkvisten og på kvelden, men solen varmet godt på dagtid så da passet det utmerket å plumpe uti bassenget utfor.

Kate Beck som er en av våre hovedlærere i forbindelse med yoga teacher trainingen vi er igang med kjørte denne workshopen med fokuset «Deep Relaxation». Nærmeste nabo lå en time på kamelryggen unna, så i tillegg til fravær av både wifi og annen teknologi så var det virkelig tilrettelagt for maksimal avspenning.

Dagene bestod i yogatimer og vegetarisk mat, masse lesning av både pensumbøker knyttet til utdannelsen vår og egenvalgt lektyre. Som vanlig lærte vi ekstremt mye og fikk muligheten til å virkelig være kreative med hensyn til jobb. Hadde ikke denne turen vært kjøpt og betalt allerede i januar så hadde det nok sannsynligvis ikke blitt prioritert enda. Til tross for at vi fikk gått i dybden på det kreative aspektet med å være selvstendig næringsdrivende så kjente jeg mot slutten av oppholdet at jeg begynte å bli utålmodig. Ettersom jeg er i en sårbar startfase av å bygge opp en virksomhet så har jeg faktisk ikke anledning til å være borte fra det operative enda. Selv om dette styrker konseptet mitt så må jeg nå fortsette å jage i markedet som alle andre gründere. En lengre tur enn en langweekend og to i sommer må vente enn så lenge.

Denne workshopen arrangeres imidlertid to ganger i året så dersom du ønsker å lære mer yoga og koble ut hverdagen så anbefales det på det sterkeste. Kate Beck fra Patajaliyoga er i verdenseliten blant yogalærere og sitter på en enorm kunnskap. Hun er i tillegg svært dyktig på å lære fra seg – uavhengig av om man er nybegynner eller litt mer erfaren.

Nå tar jeg med meg det nye jeg har lært og kjører på før sommerferien setter inn for de fleste av kundene!

 

 

Reklamer